Termeni si Conditii

1. Despre noi

Serviciul www.unfazed.ro este oferit de S.C. CORA KICKS SRL cu sediul social in Str. Filiasi 1, Brasov, inmatriculat in Registrul comertului sub nr.J08/232/2021, avand cod unic de inregistrare RO 43635724, denumita in cele ce urmeaza societatea. Punct de lucru, depozit si magazin in Brasov, Complex Comercial Duplex 91, Fundatura Harmanului nr. 2.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

- Prin e-mail la: contact@unfazed.ro 
- Telefonic din orice retea cu tarif normal la numarul: (021) 555 78 18
- Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 - 17:00
- Prin formularul de contact pe care il puteti gasi mai jos. 
- Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 - 17:00 de Luni pana Vineri. 

 

2. Despre unfazed.ro

UNFAZED.RO este cel mai mare magazin online de resell din Romania ce comercializeaza strict produse autentice cu livrare direct din stocul fizic aflat la la sediul nostru din Brasov. In cei 6 ani de experienta pe piata de resell din Europa am dezvoltat o retea vasta de distribuitori ce asigura stocul magazinului Unfazed.ro. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site, telefonic sau fizic din sediul din Brasov aflat in Complexul Comercial Duplex 91 de pe Str. Fundatura Harmanului 2.

 

3. Proprietatea intelectuala 

Toate elementele din continutul site-ului, toate logo-urile, fotografiile, grafica, software-ul, clipurile video şi alte date sunt protejate de Legea nr. 8/1996 cea a dreptului de autor. Aveţi dreptul de a vizualiza site-ul şi pentru a imprima paginile lui pentru unicul scop de a face o comandă prin intermediul www.unfazed.ro 

Cu toate acestea, orice copiere fără permisiunea scrisă de la titularul site-ului (SC CORA KICKS SRL) este strict interzisă şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.unfazed.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.unfazed.ro atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.unfazed.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.  IV. Inregistrare ca utilizator Site-ul www.unfazed.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a putea comanda produsele oferite de Site, precum si pentru primirea newsletterului www.unfazed.ro  sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.unfazed.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.  Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.unfazed.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. www.unfazed.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.unfazed.ro Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.unfazed.ro,  numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.unfazed.roisi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, in conditiile legii. 

 

4. Datele personale

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC CORA KICKS SRL, prin intermediul magazinului virtual www.unfazed.ro catre CUMPARATOR.Cumparatorul are obligatia de a furniza corect datele cu caracter personal, refuzul de a le furniza face ca prelucrarea comenzii sa fie imposibila. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieţti private în sectorul comunicatiilor electronice, SC CORA KICKS SRL opereaza urmoatarele categorii de date: Nume, Prenume, Adresa, CNP, Telefon si Adresa E-mail si are obligatia:   

 • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, Reprezantant Legal, SC CORA KICKS SRL

 • De a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile: Gestiune Economico Financiara si Administrativa, Reclama Publicitate si Marketing. 

 • Informarea despre promotiile www.unfazed.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de wwww.unfazed.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.) 

 • Ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, ele putand fi transmise doar autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati în drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi sollicitat în conformitate cu legile in vigoare. 

 • Sa certifice faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.365/2002 privind comertul electronic, precum si a HG 34/2014 privind protectia consumatorilor. 

Cumparatorul are acces la datele personale si poate oricand sa le modifice prin panoul de client. In cazul optarii pentru plata on-line procesarea datelor de card se face pe serverele bancilor respective. www.unfazed.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa contact@unfazed.ro.  

 

 5. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.unfazed.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: - identificarea si alegerea produselor - parcurgerea sistemului de checkout si completarea datelor cu caracter personal Plata se efectueaza ramburs, online cu cardul de debit sau credit in rate prin:

 • Card Avantaj - emis de catre Credit Europe Bank,
 • Bonus Card - emis de catre Garanti BBVA
 • Star Card - emis de catre Banca Transilvania
 • Cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank

sau prin transfer bancar/ordin de plata la cerere, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, exceptia fac produsele care au specificat in continutul facturii mentiunea  "Regimul marjei - C.F. art 312", si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.unfazed.ro,  sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile. 

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii emailului de confirmare trimis de catre SC CORA KICKS SRL.

 

6. Politica de vanzare

6.1. Preturile 

Preturile produselor afisate pe www.unfazed.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania), exceptia fac produsele care au specificat in continutul facturii mentiunea  "Regimul marjei - C.F. art 312".

Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 

In cazul unor reduceri de preturi comunicate pe www.unfazed.ro, acestea se vor interpreta ca fiind disponibile pe acest site. Nu este obligatoriu ca aceste reduceri sa se regaseasca si in Magazinul Unfazed din Brasov sau la alti redistribuitori. 

 

6.2. Metode de plata 

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: 

 numerar la livrare (ramburs) : daca ati ales sa platiti numerar  la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre curierul rapid care efectueaza livrarea.  

- transfer bancar/ordin de plata 

- online cu cardul prin platforma romaneasca securizata NETOPIA

- online in rate 2/4 rate cu cardul prin platforma romaneasca securizata NETOPIA 

 

6.3. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.unfazed.ro? 

Puteti cumpara produse prin www.unfazed.ro urmand pasii: 

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos". 

2. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara pentru livrare, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare pentru livrare" apoi prin butonul Finalizare Comanda. 

3. Aveti 2 posibilitati de a finaliza comanda: daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs de conectare (user si parola), daca nu, introduceti datele normal ca si vizitator. 

4. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare. 

5. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adrea de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe. 

6. Alegeti metoda de livrare. 

7. Alegeti metoda de plata. 

8. Apasati butonul "Trimiteti comanda". 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email factura, informatiile legate de termenul de livrare si numarul de AWB al coletului. O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda. Mai mult de atat, societatea noastra nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. 

 

6.4. Disponibilitatea produselor 

A. In stoc! Expediere in 48h.

Produsele care au mentiunea "In stoc! Livrare in 48h." se afla in sediul depozitului din Brasov si vor fi livrate in aproximativ 48 de ore (doar zile lucratoare).

B. Disponibil la comanda! Expediere in 7-15 zile lucratoare.

Produsele care au mentiunea "Disponibil la comanda! Expediere in 7-15 zile lucratoare."  sunt aduse special pe pre-comanda de la furnizori autorizati din Uniunea Europeana, acestea NU se afla in depozitul din Brasov si vor fi expediate in aproximativ 7 - 15 zile lucratoare, existand si cazurile in care acest termen poate fi depasit avand in vedere raritatea foarte mara a unor produse. Pentru acest tip de pre-comenzi ne rezervam dreptul de a anula comenzile daca acestea nu au reusit sa fie finalizare in 30 de zile lucratoare.

C. Note Importante:

1. Toate stocurile se actualizeaza automat cel putin o data pe ora.

2. Unfazed isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site ce apare disponibil in stoc atunci cand intre momentul plasarii comenzii de catre client si cel al procesarii comenzii, produsul nu se mai poate gasi in stoc. 

3. UNFAZED isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs disponibil la comanda daca acesta nu au reusit sa fie gasit in 30 de zile lucratoare de la data plasarii comenzii de catre client. 

4. Unfazed isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site atunci cand o greseala a fost facuta de catre personal sau de catre platforma de vanzare.

 

6.5. Autenticitatea produselor

Toate produsele de incaltaminte vandute pe websiteul www.unfazed.ro sunt autentice si in cutia originala primita de la distribuitori autorizati. Garantia autenticitatii este oferita de factura trimisa automat pe mail eliberata de firma CORA KICKS SRL si de sigiliul "Allwasy Authentic" atasat fiecarui produs. 

 

6.6. Confirmarea disponibilitatii produselor 

Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00-17:00) veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant www.unfazed.ro ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate. In anumite perioade ne rezervam insa dreptul sa livram direct comanda pentru a scurta timpul pe care produsele pe care ti le doresti il petrec pe drum. 

 

6.7 Livrarea produselor 

A. In stoc! Livrare in 48h.

Produsele care au mentiunea "In stoc! Livrare in 48h." se afla in sediul depozitului din Brasov si vor fi livrate in aproximativ 48 de ore (doar zile lucratoare).

B. Disponibil la comanda! Livrare in 7-15 zile lucratoare.

Produsele care au mentiunea "Disponibil la comanda! Livrare in 7-15 zile lucratoare."  sunt aduse special pe pre-comanda de la furnizori autorizati din Uniunea Europeana, acestea NU se afla in depozitul din Brasov si vor fi livrate in aproximativ 7 - 15 zile lucratoare, existand si cazurile in care acest termen poate fi depasit avand in vedere raritatea foarte mara a unor produse. Pentru acest tip de pre-comenzi ne rezervam dreptul de a anula comenzile daca acestea nu au reusit sa fie finalizare in 30 de zile lucratoare.

Note importante:

a. Livrarea produselor se face prin firmele de curierat rapid Sameday și GLS. Expedierea este gratuita, acest cost fiind acoperit in intregime de unfazed.ro, oriunde pe teritoriul national aflat in aria de acoperire a curierului. 

b. Ne rezervam dreptul ca pentru clientii ce nu prezinta seriozitate in preluarea coletelor expediate in urma unor comenzi confirmate cu site-ul nostru sa solicitam plata integrala in avans sau sa refuzam comenzi si livrari ulterioare. 

 

6.8. Returnarea produselor 

Toti clientii UNFAZED au dreptul de a returna produsele in termen de 100 zile calendaristice de la data la care au intrat in posesia fizica a produselor. Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data receptionarii returului in sediul UNFAZED.

Pentru ca cererea dvs. de returnare sa fie acceptata trebuie sa respectati toate conditiile si instructiunile prezente in formularul de retur pe care l-ati primit o data cu coletul sau pe care il puteti descarca de aici, toate campurile prezente fiind obligatorii.

Conditiile pentru returnarea produselor - toate trebuie sa fie respectat:

 • Sigiliul negru cu logoul UNFAZED si inscriptia albastra “100% AUTENTIC” sa fie atasat
 • De a returna produsul cumparat in ambalajul original (va rugam sa impachetati produsul cu ambalajul original si toate accesoriile acestuia in cutia de carton speciala pentru livrare primita de la noi sau intr-o alta cutie de carton inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original sau produsele care au fost introduse doar intr-o punga sau hartie
 • Produsul sa se afle in starea in care l-ati primit, sa nu fie deterioriat  si sa nu prezinta urme de uzura sau folosire (precum cute, urme de praf pe talpa exterioara sau cea interioara, etc) 
 • In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati inclusiv produsul cadou in conditia initiala; 

Unfazed.ro nu este responsabil pentru furnizarea sau plata transportului aferent produselor returnate. Nu acoperim costul returului,  clientii nostri trebuie sa asigure plata transportului, compania de curierat prin care se face returul fiind strict la alegerea clientului. Daca orice produs returnat vine cu un cost de transport, acesta va fi respins. Echipa UNFAZED nu ridica coletele din sedii de curierat sau oficii postale, coletele trebuie livrate la adresa din formular in intervalul orar 10:00-17:00 de luni pana vineri.

Recomandam de asemenea sa pastrati dovada expedierii returului catre noi, dovada care trebuie eliberata de curier cand predati coletul acestuia. Dovada trebuie sa contina informatiile despre coletul returnat: codul de urmarire (AWB), numele si adresa expeditorului.

NU este necesar sa ne notificati in niciun fel in legatura returului, respectati toate conditiile de pe formular, expediati coletul spre noi iar in maxim 24 de ore de cand acesta ajunge inapoi la sediul unfazed.ro veti fi notificat printr-un SMS. Pentru mai multe informatii despre rambursari/ retururi/ schimburi, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul (021) 555 78 18, pe Instagram aici, sau prin mail la contact@unfazed.ro.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

- Orice produs din piele face cutine in timp, pentru evitarea cutelor cât mai mult cu putinţă se recomandă purtatea protectiilor anti-cute pentru a evita cât mai mult formarea cutelor, acestea pot fi comandate de aici https://unfazed.ro/products/protectie-anti-cute

-  După fiecare purtare, încălţămintea se pune pe șanuri potrivite ca mărime și formă.

- Incălţămintea nu se va depozita lângă surse de căldură sau in mediu umed și se va feri de acţiunea petrolieră și a solvenţilor organici (benzinã, aloool, acetone, etc.). Faţa încălţămintei indiferent de material se va feri de lovituri directe, de asemenea evitaţi agăţarea sau călcarea în obiecte ascuţite.

- Încălţamintea cu feţe din piele de antilopă (piele întoarsă) sau năbuc, uscată, se perie cu o perie specială pentru piele de antilopă. Nu folosiţi apa, pentru că faţa materialului s-ar putea păta; petele de ulei sau grăsimi se îndepărtează folosind soluţie contra petelor speciale pentru piele de antilopă sau năbuc. (Nu se recomandă spălarea la mașina de spălat rufe).

- Încălţămintea cu feţe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încăltămintea se curăţă de praf cu o perie de haine uscată, nu se introduce în mașina de spălat rufe. Nu folosiţi înălbitori. Petele pot fi îndepărtate folosind soluţie contra petelor speciale pentru materiale textile, respectând instrucţiunile de utilizare recomandate de producătorii acestora.

- Încălţămintea cu feţe din piele netedă sau presată se curăţă cu o cârpa moale sau perie, iar petele de grăsime sau alte impurităţi se îndepărtează cu o cârpă înmuiată  intr-o soluţie apoasă de detergent. Pentru buna întreţinere a pielii după câteva purtări, se aplică cu ajutorul unei perii moi sau a unei cârpe, un strat de cremă sau ceară pentru încălţăminte, după care se lustruiește cu o cârpă moale sau o perie.

- Încalţămintea se usucă natural, la temperatura camerei, folosind suporturi pentru incălţăminte sau hârtie curată în interior pentru a i se menţine forma.

- Nu purtaţi încăltămintea dacă nu a fost uscată complet deoarece poate suferi deformări.

-  Încălţămintea nu este un produs impermeabil.

-  Nu folosiţi uscarea cu ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

- Se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte de-a lungul unei perioade de timp. 

Definitii:

Piei cu fata naturala = piei de animale la care a fost pastrata mai mult sau mai putin intacta structura fibroasa originala, grenul si care a fost tabacita cu saruri bazice de crom sau tananti vegetali pentru a deveni imputrescibila, cu sau fara retanare, finisate in culoarea naturala (rezultata din procesul de tabacire) sau cu o pelicula de finisaj sub 0,15 mm.

Piei cu fata corectata = piei de animale la care a fost pastrata mai mult sau mai putin intacta structura fibroasa originala, grenul si care a fost tabacita cu saruri bazice de crom sau tananti vegetali pentru a deveni imputrescibila, cu sau fara retanare, finisate in culoarea naturala (rezultata din procesul de tabacire) sau cu o pelicula de finisaj peste 0,15 mm, dar care nu trebuie sa depaseasca 1/3 din grosimea totala a fetei.\

Informatiile si pictograme preluate din Hotararea Nr. 261 din 11 mai 1998 in temeiul prevederilor art. 6 lit. a) si ale art. 58 lit. e) din Ordonanta Guvernului.

CONDIŢII DE ACORDARE A GARANŢIEI

- Termenul de garanţie comercială este de 30 zile de la data cumpărării produsului.

- Produsele comercializate de magazinele UNFAZED si site-ul www.unfazed.ro sunt produse 100% originale și sunt importate în România prin canale oficiale de la distribuitori autorizaţi pentru fiecare marcă în parte.

- Garanţia se acordă conform legislaţiei române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul este folosit corespunzător (în concordanţă cu instrucţiunile de folosire).

- Se interzice spălarea incălţămintei în mașina de spălat rufe sau folosirea de inălbitori, fapt ce duce la pierderea garanţiei oferite de producător.

- În cazul defecţiunilor în condiţii normale de utilizare și condiţiile respectării instrucţiunilor de folosire, pe durata perioadei de garanţie, produsul se repară sau se va inlocui gratuit în cazul în care repararea nu este posibilă. Înlocuirea se face sub forma unui voucher contravaloric valabil 365 de zile.

- Nu suntem răspunzători pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.

- Schimbarea modelului sau mărimii nepotrivite se face numai dacă produsul este nou/nepurtat, cu etichetele și sigiliile aferente pentru a putea fi repus în vânzare de către comerciant. Termenul de schimbare al produsului este de 100 de zile calendaristice.

IMPORTANT!

- Ruperea forţată, tăierea intenţionată, folosirea în condiţii necorespunzătoare, curăţarea încălţămintei cu substanţe chimice neadecvate precum și forţarea oricărei părţi a produsului duce la pierderea garanţiei.

- Se va avea în vedere respectarea categoriei de utilizare pentru care a fost creat modelul respectiv de încălţăminte (timp liber, alergare, etc). Garanţia se acordă conform prevederilor Legii 449/2003 O.G. 21/1992 si O.G. 9/2016 precum și a celorate acte normative incidente în materie: G457/2003 - republicant, HG 982/2007, fără a fi limitative prevăzute. Termenul de garanţie decurge de la data emiteri bonuli fiscal sau a facturi și beneficiază de un termen de 30 zile calendaristice. Termenul de rezolvare al garanţiilor este de 14 zile calendaristice conform OUG 140/2021. Fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie, bon fiscal sau factura fiscală și chitanţă.

Anulare / Modificare comanda

Incepem sa lucram la comanda dvs. de indata ce o primim, asa ca nu vom putea face modificari la o comanda daca aceasta a fost deja confirmata si expediata. Daca doriti sa modificati sau sa anulati comanda si nu au trecut mai mult de 12 ore de la plasarea acesteia contactatin-ne folosind acest link sau direct pe contul de Instagram oficial ce poate fi accesat aici.

Schimburi

Orice articol achizitionat din cadrul magazinului UNFAZED.RO se poate schimba conform formularului de retur cu orice alt produs disponibil pe website. Inainte de a trimite coletul spre sediul UNFAZED este necesar sa ne contactati telefonic (021) 555 78 18 pentru ca echipa noastra sa poata verifica si rezerva produsul dorit in schimb. Produsul care se doreste a fi schimbat va fi trimis spre sediul UNFAZED din Brasov, acesta va fi verificat de echipa noastra in ziua in care ajunge si in urmatoarele 24-48 de ore (zile lucratoare) noul produs va fi livrat spre client. Ambele costuri de transport vor fi suportate de catre client.

Note importante: 

a. Procedura de mai sus este obligatorie pentru procesarea returului de produse. 

b. Daca produsul a fost expediat gresit din vina noastra, vom suporta integral costurile de transport si inlocuire pentru produsul respectiv. 

c. Costul de schimbare pentru alte produse decat cele mentionate mai sus este cel perceput de catre curierul ales de client. Nu acceptam colete expediate prin Posta Romana.  

 

6.9. Returnarea contravalorii produselor 

Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 14 de zile calendaristice de la data mentionata pe formularul de retur cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut. Voucherele sau codurile promotionale folosite la plasrea initiala a comenzii nu se vor reinnoi, acestea fiind deja utilizate. Pentru returnarea intregii sume platite de catre cumparator trebuie returnate toate accesoriile produselor si cadourile promotionale oferite de catre vanzator. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.   

 

7. Erori tehnice 

Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda daca din cauza unei erori tehnice, pretul final de vanzare al unui produs din comanda este intr-atat de disproportionat fata de pretul anterior al respectivului produs sau fata de valoarea obisnuita pe piata a acestuia incat pretul este derizoriu. Vom anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta. 

 

8. Garantia produselor

Toate produsele comercializate au un termenul de garanție comercială de 30 zile de la data livrării produsului, pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si întretinere prezente pe certificatul de garantie. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 15 din OUG 140/2021. Garantia nu acopera daunele produse prin transport, stocaj necorespunzator, ingrijire neadecvata, utilizare neconforma, modificari neautorizate aduse produsului, stergerea seriei produsului (unde este cazul), distrugerea etichetelor sau a sigiliilor atasat pe produs, exceptie facând produsele cu defecte de fabrictie. Termenul de rezolvare al garantiilor este de 14 zile calendaristice conform OUG 140/2021.

Daca produsul nu se poate repara sau inlocui cu acelasi produs, clientul va primi contravaloarea integrala a produsului sub forma de voucher, valabil 365 de zile pe www.unfazed.ro. 

Pentru a beneficia de garantie urmati urmatorii pasi:

1. Orice cerere de garantie se trimite pe adresa de mail contact@unfazed.ro alaturi de: numarul comenzii, o scurta descriere a cazului si ce s-a intamplat impreuna cu poze clare cu produsul, in cel putin una din poze trebuie sa fie evidentiat defectul.

2. Expediati produsul conform procedurii normala de retur descrisa in sectiunea 6.8. din Termeni si Conditii sau facand click aici, pe formularul de retur la sectiunea motivul returnarii specificati "garantie".

3. Odata produsul receptionat va fi transmis catre serviceul autorizat partener ce se va ocupa de reparatia produsului daca acesta se incadreaza in conditiile de garantie conform certificatului de garantie primit de catre client. Daca produsul nu se poate repara clientul va primi contravaloarea produsului sub forma de credit valabil pe websiteul unfazed.ro timp de 365 de zile.

4. Solutionarea garantiilor se va face in 10 zile lucratoare de cand produsul a ajuns la noi. Dupa solutionarea garantiei produsul va fi trimis catre adresa din comanda initiala, plata transportului fiind suportata de SC CORA KICKS SRL.

Nu se preiau cereri de garantie telefonic.

9. Reclamatii

Orice reclamatie trebuie trimisa la adresa de mail contact@unfazed.ro, in reclamatie trebuie precizat numarul comenzii, descrierea situatiei si poze care sa sustina reclamatia.

Nu se preiau reclamatii telefonic.

10. Forta majora

www.unfazed.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.unfazed.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.unfazed.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.unfazed.ro lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.unfazed.ro erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.   X. Publicitatea www.unfazed.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.unfazed.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.   XI. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale www.unfazed.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@unfazed.ro sau sa ne contactati la numarul telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

 

11. Legislatia aplicabila 

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.unfazed.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, OG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.Termenii si conditiile www.unfazed.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC CORA KICKS SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Brasov. 

 

12. Prezentarea ofertei 

S.C. CORA KICKS SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.unfazed.ro se vor efectua in conditiile legii. Datele tehnice prezente pe site-ul www.unfazed.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile si descrierile produselor de pe site-ul www.unfazed.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs fizic (prezentarea produselor, a materialelor folosite si a culorilor poate sa difere datorita luminozitatii si setarile monitorului, sau a erorilor echipei de administrare a websiteului). Imaginile de marketing au caracter informativ si pot exista diferente intre produsele care apar in imaginile de marketing si produsele disponibile pe site-ul www.unfazed.ro si in magazinul Unfazed din Brasov. 

Unfazed© 2024 / SC CORA KICKS SRL

Ultima actualizare: 16.05.2024