Modalitati de Plata

Pentru a cumpara produsele de pe magazinul nostru, poti opta pentru una dintre modalitatile noastre de plata:

Plata cu Cardul de Debit

Procesarea platilor cu cardul de debit este asigurata si securizata de catre Shopify prin serviciul Shopify Payments. Cardurile acceptate sunt VISA si Mastercard.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in RON, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Cum poti plati online prin cardul de debit

In pagina de finalizare comanda (checkout) la sectiunea "Plata" va aparea pre-selectata ca prima varianta Netopia Payments ce trebuie selectata. Dupa ce plasati comanda veti fi redirectionat pe pagina procesatorului de plati Netopia, introduceti datele de pe card, asigurati-va ca toate campurile sunt corecte si apsati butonul "Platesc in siguranta". Asteptat pana la afisarea mesajului "Comanda ta a fost confirmata"

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata si pe e-mail, pe adresa contului creat in platforma unfazed.ro sau pe adresa de e-mail introdusa in pagina de finalizare. comanda (Checkout). In cazul in care plata nu a fost autorizata, vei putea sa incerci din nou imediat dupa afisarea mesajului de plata esuata.

Plata Ramburs

Plata va fi achitata in numerar (RON) in momentul livrarii coletului. Vei plati catre curier suma din factura (contravaloarea produselor) si, daca este cazul, taxa de transport.

Plata in Rate (Card de Credit)

Procesarea platilor in rate folosind cardul de credit este asigurata si securizata de catre Netopia prin serviciul Netopia Payments.

Plata se efectueaza in 4 rate egale si fara dobanda.

Cardurile de credit acceptate pentru plata in rate pe magazinul online unfazed.ro sunt urmatoarele:

  • Card Avantaj, emis de catre Credit Europe Bank
  • Bonus Card, emis de catre Garanti BBVA
  • Star Card, emis de catre Banca Transilvania
  • cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank 

Cum poti plati online in rate cu cardul de credit

In pagina de finalizare comanda (Checkout) alege ca metoda de plata "Netopia Payments". Selecteaza optiunea, verifica toate celelalte campuri sa fie completate corect si apasa pe "Plateste acum". Vei fi redirectionat pe o pagina externa unde vei introduce datele cardului de credit (vezi lista de carduri acceptate mai sus) iar ulterior, daca ai introdus datele corect, vei avea optiunea sa alegi intre 1 si 4 rate fara dobanda. Alege ceea ce iti doresti si apasa pe "Platesc in siguranta".

In cazul in care introduci un card de debit, ci nu un card de credit acceptat de catre noi in procesatorul de plata "Netopia Payments", optiunea de rate nu va fi afisata, iar plata se va efectua, insa nu in regim de plata in rate.

Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati folosind pagina de contact.