Transport si Plata

Cand va ajunge comanda la mine?

Comanda dvs. ajunge la adresa in 1-3 zile lucratoare.

Timp de livrare:

Toate comenzile realizate pana in ora 12 in orice zi lucratoare se vor pregati si expedia in aceeasi zi prin GLS, Sameday sau prin serviciul Easybox.
Comenzile sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in urmatoarea zi lucratoare. Mereu facem tot posibilul sa impachetam comenzile clientilor nostri intr-un timp record, termenul de livrare fiind intre 1 si 3 zile lucratoare, chiar si in timpul perioadelor mai aglomerate din an precum Black Friday si perioadele de sarbatori. Avem grija de produsele noastre asa ca impachetam toate coltele double boxed si le expediem prin Sameday, GLS si Easybox in asa fel incat sa ajunga la tine in cat mai repede posibil, costul transportului fiind de 19 ron, respectiv 14 ron, iar la comenzi de peste 900 lei, livrarea este gratuita.

Nota : Magazinul online Unfazed.ro nu vinde si nu livreaza in strainatate.

Important : Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Sameday sau GLS, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii solicitati sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutiei sau a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va putea fi schimbat.