Formular de Retur

Conditii de retur sau schimb

1. Produsele returnate trebuie sa fie exact in aceiasi conditie ca atunci cand au fost primate: fara urme de uzura (ex: cute, pete, urme de praf pe talpa exterioara, etc) si insotite de toate accesorile primate la livrarea initiala (sireturi extra, isigne, etc).

2. Cutia originala a produsului NU trebuie sa fie deteriorata, recomandam ca produsele returnate (in cutia originala) sa fie impachetate cu grija in alta cutie de carton pentru a diminua riscul de distrugere pe durata transportului.

3. Returul trebuie sa fie facut in cel mult 100 zile calendaristice de la data primirii de catre cumparator.

4. Firma de curierat prin care se efectueaza returul este aleasa de catre client, costul transportului find achitat de catre client, deasemenea chitanta eliberata de curier (dovada expedieri) trebuie pastrata.

Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitati si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus. Prin umare ne rezervam dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma proprilor verificari, returul respectiv nu respecta conditille de mai sus.

Se vor accepta doar retururile livrate la adresa Brasov - Brasov - Str. Fundatura Harmanului 2 - Duplex 91 - Unfazed - 0773 310 722. Dupa receptionarea produselor si verificarea conformitatii, clientul va fi notificat printr-un SMS. Banii vor fi returnati in contul bancar din acest formular in termen de 14 zile calendaristice.

Politica de retur poate fi verificata aici.

Descarca formularul de retur