Pasiune în misiune

Pasiune în misiune

Cine este Unfazed?

La început a fost Cosmin, acum suntem Unfazed.ro și ne mândrim de călătoria pe care am avut-o până acum. La Unfazed, povestea noastră este o dovadă a puterii pasiunii și a urmăririi unui vis. Ceea ce a început ca o fascinație personală pentru sneakerși a crescut în cel mai mare magazin cu produse în ediție limitată din România, cu prima noastră locație fizică în Complex Comercial Duplex 91, Fundatura Harmanului 2, Brașov. 

Story time!

Totul a început atunci când un tânăr de 19 ani pe nume Cosmin a decis să-și urmeze inima în locul mulțimii, optând pentru calitate ori de câte ori viața îi oferea și alte drumuri mai line. 

Încă de la început, a fost vorba despre crearea unei comunități pentru pasionați de sneakerșu. Așa că s-a îndreptat spre mulțimi care apreciau arta streetwearului și stilul din spatele acestor alegeri iconice de încălțăminte.

Noi credem în ideea că sneakerșii și hainele de la Unfazed.ro sunt mai mult decât simple elemente de încălțăminte și îmbrăcăminte; reprezintă o formă de autentică exprimare de sine și o reflecție a stilului individual. Această credință ne-a determinat să creăm o platformă unde iubitorii de sneakers și colecționarii să poată veni împreună pentru a-și unii energia și pasiunea, pentru a putea alege în siguranță din cea mai variată gamă de sneakerși și haine în ediție limitată din România, fără să își facă griji de autenticitatea produselor. Echipa Unfazed este mereu alături de oamenii din comunitatea sa și este mereu aici să ofere suport si consultanță în a lua decizia perfectă în privința ținutei/ sneakersilor potriviți.

De-a lungul anilor, ceea ce a început ca o viziune modestă s-a transformat în ceva mult mai mare. Dedicarea noastră de a oferi o selecție de sneakerși rari și foarte căutați, împreună cu angajamentul față de serviciul de clienți, ne-a plasat pe un drum devenind destinația de top pentru sneakers în România.

Astăzi, servim cu mândrie clienții din magazinul nostru fizic din Brașov și online, oferind o selecție largă de branduri precum: Jordan, Nike, Yeezy, Essential, Vlone si Cactus Jack plus multe altele în plan, care au fost atent selecționați și autentificați. Misiunea noastră este de a oferi oportunitatea pasionaților de sneakers de a achiziționa produsele în ediție limitată pe care le iubesc și, în același timp, de a construi o comunitate în plină dezvoltare care împărtășește aceeași pasiune.

Stai pe fază pentru mai multe actualizări și lansări de branduri și produse care nu se găsesc în magazinele din România. Pasiunea ta este sursa noastră de inspirație, și împreună vom menține cultura sneakerșilor în viață și în plină expansiune în România și nu numai.

Credem în comunitate și vrem să vă ținem aproape prin rețelele sociale precum Instagram, Youtube și TikTok unde creăm conținut și facem zilnic concursuri pentru oamenii care împart aceeași pasiune. Așa că, te invităm să faci parte din comunitatea Unfazed și să stai la curent cu toate beneficiile pe care ți le oferim.

Dacă ai întrebări sau vrei să afli mai multe despre povestea noastră, nu ezita să ne contactezi. Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru din Brașov!

Te-ar putea interesa

Misto Sneakersi Jordan 1, pacat ca sunt fake!

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.